Hirdetés

„Küzdj, amíg ők alszanak. Tanulj, amíg ők buliznak. Élj úgy, ahogy ők álmodnak.” A Mindset Sportpszichológia és a Nemzeti Sport Online bemutatja olimpiai nyereményjátékát!

Hirdetés

Hosszú Katinka sikerei mindannyiunknak erőt és hitet adnak ahhoz, hogy nehéz életszakaszaink után is újra és újra kiemelkedjünk a vízből. Nyerd meg Katinka felejthetetlen pillanatáról készült, 300 ezer forint értékű olajfestményt!

IMAG1214
Partos Nagy Eszter alkotása

Mit kell tenned ahhoz, hogy a faladon tudhasd ezt az egyedi alkotást?

Ha még nem tetted, like-old be a Mindset Pszichológia és a Nemzeti Sport Online Facebook-oldalát, és oszd meg a nyereményjátékról szóló Facebook posztot az idővonaladon. A megosztandó Facebook bejegyzést ezen a linken találod.

A nyereményjátékhoz a Mindset Sportpszichológia rovata ajánlotta fel a 100×70 centis, keretezett képet, amelyet Partos Nagy Eszter festőművész készített.

Sorsolás az olimpia végén, augusztus 21-én.

Hirdetés
MEGOSZTÁS
A szerző viselkedéselemző, a Mindset Pszichológia főszerkesztője, az ELTE mesterszakos pszichológus hallgatója. A Mathias Corvinus Collegium média szakirányán végzett 2016-ban, jelenleg az intézmény vezetőképző programjában vesz részt. Köztársasági ösztöndíjas hallgató, magyar bajnok birkózó. 2017-től a Mandiner főszerkesztő-helyettese.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ